Termékeink

HIDEGVIZES MAGASNYOMÁSÚ MOSÓK

Az EHRLE KD sorozatú berendezései hideg vízzel, magas nyomáson távolítják el a felületről a szennyeződéseket. A berendezések motorjai alacsony fordulatszámon működnek (1400 fordulat/perc), réz hengerfejjel, kerámiadugattyúkkal és korrózióálló acél szelepekkel készülnek.

A KD 4×4-es sorozat egyes berendezései elérhetik az akár 280 bar nyomást, illetve az akár 1800 l/órás vízszállítást.

A robosztus felépítés ellenére a mosó könnyen mozgatható a 2, illetve 4 tömör keréknek köszönhetően. A berendezés a kerekek fékezésével fixen rögzíthető.

A mobilmosók az alapfelszereltségen felül további tartozékokkal egészíthetők ki.

Bővebben a jobb oldali kategóriák alatt!

MELEGVIZES MAGASNYOMÁSÚ MOSÓK

Az EHRLE HD sorozatú berendezései a forró víz segítségével veszik fel a küzdelmet az olajos és zsíros szennyeződésekkel szemben. A forró víz és a tisztítószer kombinációja hatékonyan tisztítja a felületet. A fokozatmentes állításnak köszönhetően minden helyzetben ideális tisztítókeveréket állíthatunk elő.

A HDB és a HDD variánsok olyan területeken is használhatóvá teszik a berendezést, ahol nem áll rendelkezésre áramforrás. A robbanómotorokkal szerelt mosókkal hatásosan tisztíthatunk bárhol, ahol erre szükség lehet.

Bővebben a jobb oldali kategóriák alatt!

ROBBANÓ MOTOROS MAGASNYOMÁSÚ MOSÓK

Azokon a területeken, ahol nincs kiépítve az elektromos hálózat, robbanómotoros gépeink jelenthetnek megoldást a tisztítási feladatokra. Berendezéseink professzionális robbanómotorokkal szereltek, akár benzines, akár gázolajos kivitelben.
A nagy hatékonyságú fűtési rendszernek, illetve a magas nyomásnak köszönhetően könnyedén veheti fel a harcot a szennyeződésekkel.

Bővebben a jobb oldali kategóriák alatt!

 

TELEPÍTETT MAGASNYOMÁSÚ MOSÓK

Az EHRLE, mint a magasnyomású tisztítóberendezések szakértője, telepített berendezéseit gáz, olaj, vagy elektromos árammal működő fűtési berendezésekkel kínálja. A széleskörű kínálat lehetővé teszi, hogy minden ügyfél megtalálja a számára megfelelő autómosót.

A berendezés háza kiviteltől függően lehet rozsdamentes acél, vagy porfestett, horganyzott acél. Az ajtók zárhatók, hogy illetéktelenek ne férhessenek a berendezéshez.

A telepített berendezések programjai lehetőséget biztosítanak hidegvizes és melegvizes mosásra akár tisztítószer adagolásával is.

Bővebben a jobb oldali kategóriák alatt!

 

NEDVES-SZÁRAZ PORSZÍVÓK

Az EHRLE professzionális porszívóival nem jelenthet problémát a száraz, vagy nedves szennyeződés eltávolítása.
Termékeink típustól függően egy, kettő és akár három motorral szereltek is lehetnek, míg a portartályok készülhetnek polipropilénből, vagy rozsdamentes acélból. A különböző típusokban az egyedi felszereltségek között kapcsolásautomatika funkció vagy akár beépített szennyvízszivattyú is megtalálható. Termékeink 3200-tól 11600 liter/ perc szívóteljesítményig nyújtanak megoldást, kettő illetve háromfázisú áramforrás segítségével.
A sokféle fejnek köszönhetően minden felületen nagy hatásfokkal használhatók.

Bővebben a jobb oldali kategóriák alatt!